Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Назва: Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів
Інші назви: Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva khlibnykh vyrobiv
Автори: Кьоз, Деніз Сайимович
Koz, Deniz
Ключові слова: тістоприготування
tistopryhotuvannia
борошняна сировина
boroshniana syrovyna
процес замісу
protses zamisu
показники роботи
pokaznyky roboty
робочі органи
robochi orhany
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кьоз Д. С. Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Деніз Сайимович Кьоз ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є модернізація тістомісильної машини, яка впливає на інтенсивність механічної обробки тіста та поліпшує його структуру, що забезпечує виробництво якісних хлібних виробів.Metoiu roboty ye modernizatsiia tistomisylnoi mashyny, yaka vplyvaie na intensyvnist mekhanichnoi obrobky tista ta polipshuie yoho strukturu, shcho zabezpechuie vyrobnytstvo yakisnykh khlibnykh vyrobiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кьоз Д. С..pdf3,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.