Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Назва: | Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів |
Інші назви: | Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva khlibnykh vyrobiv |
Автори: | Кьоз, Деніз Сайимович Koz, Deniz |
Ключові слова: | тістоприготування tistopryhotuvannia борошняна сировина boroshniana syrovyna процес замісу protses zamisu показники роботи pokaznyky roboty робочі органи robochi orhany ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кьоз Д. С. Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Деніз Сайимович Кьоз ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є модернізація тістомісильної машини, яка впливає на інтенсивність механічної обробки тіста та поліпшує його структуру, що забезпечує виробництво якісних хлібних виробів.Metoiu roboty ye modernizatsiia tistomisylnoi mashyny, yaka vplyvaie na intensyvnist mekhanichnoi obrobky tista ta polipshuie yoho strukturu, shcho zabezpechuie vyrobnytstvo yakisnykh khlibnykh vyrobiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кьоз Д. С..pdf | 3,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.