Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Title: | Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva snekiv miasnykh |
Authors: | Леусенко, Олександр Олександрович Leusenko, Oleksandr |
Keywords: | снеки м’ясні sneky miasni джерки індичі dzherky indychi джерки свинні dzherky svynni джерки курячі dzherky kuriachi джерки яловичі dzherky yalovychi здоровий перекус zdorovyi perekus оздоровче харчування ozdorovche kharchuvannia |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Леусенко О. О. Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Олександрович Леусенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури снеків м’ясних, а саме джерок.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury snekiv miasnykh, a same dzherok. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Леусенко О. О..pdf | 3,69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.