Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Title: Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva snekiv miasnykh
Authors: Леусенко, Олександр Олександрович
Leusenko, Oleksandr
Keywords: снеки м’ясні
sneky miasni
джерки індичі
dzherky indychi
джерки свинні
dzherky svynni
джерки курячі
dzherky kuriachi
джерки яловичі
dzherky yalovychi
здоровий перекус
zdorovyi perekus
оздоровче харчування
ozdorovche kharchuvannia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Леусенко О. О. Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Олександрович Леусенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури снеків м’ясних, а саме джерок.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury snekiv miasnykh, a same dzherok.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Леусенко О. О..pdf3,69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.