Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Назва: Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva snekiv miasnykh
Автори: Леусенко, Олександр Олександрович
Leusenko, Oleksandr
Ключові слова: снеки м’ясні
sneky miasni
джерки індичі
dzherky indychi
джерки свинні
dzherky svynni
джерки курячі
dzherky kuriachi
джерки яловичі
dzherky yalovychi
здоровий перекус
zdorovyi perekus
оздоровче харчування
ozdorovche kharchuvannia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Леусенко О. О. Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Олександрович Леусенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури снеків м’ясних, а саме джерок.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury snekiv miasnykh, a same dzherok.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леусенко О. О..pdf3,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.