Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Назва: | Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva snekiv miasnykh |
Автори: | Леусенко, Олександр Олександрович Leusenko, Oleksandr |
Ключові слова: | снеки м’ясні sneky miasni джерки індичі dzherky indychi джерки свинні dzherky svynni джерки курячі dzherky kuriachi джерки яловичі dzherky yalovychi здоровий перекус zdorovyi perekus оздоровче харчування ozdorovche kharchuvannia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Леусенко О. О. Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Олександрович Леусенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури снеків м’ясних, а саме джерок.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury snekiv miasnykh, a same dzherok. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Леусенко О. О..pdf | 3,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.