Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733| Title: | Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva proteinovykh keksiv |
| Authors: | Наливайко, Олександр Валерійович Nalyvaiko, Oleksandr |
| Keywords: | кекси keksy порошкоподібні суміші poroshkopodibni sumishi якість yakist сировина syrovyna користь koryst досілдження dosildzhennia борошно boroshno білкові добавки bilkovi dobavky |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Наливайко О. В. Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Валерійович Наливайко ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733 |
| Abstract: | Метою роботи є розширення асортименту борошняних кондитерських виробів шляхом створення технології протеїнового кексу з використанням багатофункціональної сухої білоквмісної суміші, що забезпечує високу біологічну цінність, спрощення процесу та покращення якості виробів.Metoiu roboty ye rozshyrennia asortymentu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv shliakhom stvorennia tekhnolohii proteinovoho keksu z vykorystanniam bahatofunktsionalnoi sukhoi bilokvmisnoi sumishi, shcho zabezpechuie vysoku biolohichnu tsinnist, sproshchennia protsesu ta pokrashchennia yakosti vyrobiv. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Наливайко О. В..pdf | 2,61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
