Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Title: Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva proteinovykh keksiv
Authors: Наливайко, Олександр Валерійович
Nalyvaiko, Oleksandr
Keywords: кекси
keksy
порошкоподібні суміші
poroshkopodibni sumishi
якість
yakist
сировина
syrovyna
користь
koryst
досілдження
dosildzhennia
борошно
boroshno
білкові добавки
bilkovi dobavky
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Наливайко О. В. Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Валерійович Наливайко ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Abstract: Метою роботи є розширення асортименту борошняних кондитерських виробів шляхом створення технології протеїнового кексу з використанням багатофункціональної сухої білоквмісної суміші, що забезпечує високу біологічну цінність, спрощення процесу та покращення якості виробів.Metoiu roboty ye rozshyrennia asortymentu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv shliakhom stvorennia tekhnolohii proteinovoho keksu z vykorystanniam bahatofunktsionalnoi sukhoi bilokvmisnoi sumishi, shcho zabezpechuie vysoku biolohichnu tsinnist, sproshchennia protsesu ta pokrashchennia yakosti vyrobiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Наливайко О. В..pdf2,61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.