Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Назва: Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva proteinovykh keksiv
Автори: Наливайко, Олександр Валерійович
Nalyvaiko, Oleksandr
Ключові слова: кекси
keksy
порошкоподібні суміші
poroshkopodibni sumishi
якість
yakist
сировина
syrovyna
користь
koryst
досілдження
dosildzhennia
борошно
boroshno
білкові добавки
bilkovi dobavky
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Наливайко О. В. Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Валерійович Наливайко ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розширення асортименту борошняних кондитерських виробів шляхом створення технології протеїнового кексу з використанням багатофункціональної сухої білоквмісної суміші, що забезпечує високу біологічну цінність, спрощення процесу та покращення якості виробів.Metoiu roboty ye rozshyrennia asortymentu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv shliakhom stvorennia tekhnolohii proteinovoho keksu z vykorystanniam bahatofunktsionalnoi sukhoi bilokvmisnoi sumishi, shcho zabezpechuie vysoku biolohichnu tsinnist, sproshchennia protsesu ta pokrashchennia yakosti vyrobiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наливайко О. В..pdf2,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.