Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Назва: | Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva proteinovykh keksiv |
Автори: | Наливайко, Олександр Валерійович Nalyvaiko, Oleksandr |
Ключові слова: | кекси keksy порошкоподібні суміші poroshkopodibni sumishi якість yakist сировина syrovyna користь koryst досілдження dosildzhennia борошно boroshno білкові добавки bilkovi dobavky |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Наливайко О. В. Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Валерійович Наливайко ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розширення асортименту борошняних кондитерських виробів шляхом створення технології протеїнового кексу з використанням багатофункціональної сухої білоквмісної суміші, що забезпечує високу біологічну цінність, спрощення процесу та покращення якості виробів.Metoiu roboty ye rozshyrennia asortymentu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv shliakhom stvorennia tekhnolohii proteinovoho keksu z vykorystanniam bahatofunktsionalnoi sukhoi bilokvmisnoi sumishi, shcho zabezpechuie vysoku biolohichnu tsinnist, sproshchennia protsesu ta pokrashchennia yakosti vyrobiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наливайко О. В..pdf | 2,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.