Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Title: Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів
Other Titles: Udoskonalennia dilianky zamisu tista v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva zdobnykh vyrobiv
Authors: Саєнко, Олеся Олегівна
Saienko, Olesia
Keywords: сировина
syrovyna
вироби здобні
vyroby zdobni
тістомісильна машина
tistomisylna mashyna
розрахунок
rozrakhunok
технологічне обладнання
tekhnolohichne obladnannia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Саєнко О. О. Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олеся Олегівна Саєнко; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 54 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Abstract: Мета роботи: удосконалення технологічної лінії виробництва здобного виробу «Булочка з маком» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho vyrobu «Bulochka z makom» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9».
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Саєнко О. О..pdf2,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.