Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Title: | Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів |
Other Titles: | Udoskonalennia dilianky zamisu tista v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva zdobnykh vyrobiv |
Authors: | Саєнко, Олеся Олегівна Saienko, Olesia |
Keywords: | сировина syrovyna вироби здобні vyroby zdobni тістомісильна машина tistomisylna mashyna розрахунок rozrakhunok технологічне обладнання tekhnolohichne obladnannia |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Саєнко О. О. Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олеся Олегівна Саєнко; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 54 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755 |
Abstract: | Мета роботи: удосконалення технологічної лінії виробництва здобного виробу «Булочка з маком» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho vyrobu «Bulochka z makom» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9». |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Саєнко О. О..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.