Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Назва: Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів
Інші назви: Udoskonalennia dilianky zamisu tista v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva zdobnykh vyrobiv
Автори: Саєнко, Олеся Олегівна
Saienko, Olesia
Ключові слова: сировина
syrovyna
вироби здобні
vyroby zdobni
тістомісильна машина
tistomisylna mashyna
розрахунок
rozrakhunok
технологічне обладнання
tekhnolohichne obladnannia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Саєнко О. О. Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олеся Олегівна Саєнко; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 54 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: удосконалення технологічної лінії виробництва здобного виробу «Булочка з маком» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho vyrobu «Bulochka z makom» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Саєнко О. О..pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.