Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Назва: | Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів |
Інші назви: | Udoskonalennia dilianky zamisu tista v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva zdobnykh vyrobiv |
Автори: | Саєнко, Олеся Олегівна Saienko, Olesia |
Ключові слова: | сировина syrovyna вироби здобні vyroby zdobni тістомісильна машина tistomisylna mashyna розрахунок rozrakhunok технологічне обладнання tekhnolohichne obladnannia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Саєнко О. О. Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олеся Олегівна Саєнко; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 54 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: удосконалення технологічної лінії виробництва здобного виробу «Булочка з маком» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho vyrobu «Bulochka z makom» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саєнко О. О..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.