Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Title: Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbas varenykh
Authors: Сіренко, Олена Сергіївна
Sirenko, Olena
Keywords: варена ковбаса
varena kovbasa
куттер
kutter
м’ясна сировина
miasna syrovyna
удосконалення технологічної лінії
udoskonalennia tekhnolohichnoi linii
технологічне обладнання
tekhnolohichne obladnannia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Сіренко О. С. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олена Сергіївна Сіренко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Abstract: Метою роботи є удосконалення технологічної лінії виробництва варених ковбас на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» з метою підвищення ефективності виробництва.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva varenykh kovbas na TOV «Hlobynskyi miasokombinat» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сіренко О. С..pdf1,45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.