Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Title: | Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbas varenykh |
Authors: | Сіренко, Олена Сергіївна Sirenko, Olena |
Keywords: | варена ковбаса varena kovbasa куттер kutter м’ясна сировина miasna syrovyna удосконалення технологічної лінії udoskonalennia tekhnolohichnoi linii технологічне обладнання tekhnolohichne obladnannia |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Сіренко О. С. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олена Сергіївна Сіренко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767 |
Abstract: | Метою роботи є удосконалення технологічної лінії виробництва варених ковбас на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» з метою підвищення ефективності виробництва.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva varenykh kovbas na TOV «Hlobynskyi miasokombinat» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сіренко О. С..pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.