Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767| Назва: | Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbas varenykh |
| Автори: | Сіренко, Олена Сергіївна Sirenko, Olena |
| Ключові слова: | варена ковбаса varena kovbasa куттер kutter м’ясна сировина miasna syrovyna удосконалення технологічної лінії udoskonalennia tekhnolohichnoi linii технологічне обладнання tekhnolohichne obladnannia |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Сіренко О. С. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олена Сергіївна Сіренко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є удосконалення технологічної лінії виробництва варених ковбас на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» з метою підвищення ефективності виробництва.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva varenykh kovbas na TOV «Hlobynskyi miasokombinat» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сіренко О. С..pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
