Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Назва: Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbas varenykh
Автори: Сіренко, Олена Сергіївна
Sirenko, Olena
Ключові слова: варена ковбаса
varena kovbasa
куттер
kutter
м’ясна сировина
miasna syrovyna
удосконалення технологічної лінії
udoskonalennia tekhnolohichnoi linii
технологічне обладнання
tekhnolohichne obladnannia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Сіренко О. С. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олена Сергіївна Сіренко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є удосконалення технологічної лінії виробництва варених ковбас на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» з метою підвищення ефективності виробництва.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva varenykh kovbas na TOV «Hlobynskyi miasokombinat» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сіренко О. С..pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.