Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7342
Назва: | Макаронні вироби з гречаною клітковиною |
Інші назви: | Makaronni vyroby z hrechanoiu klitkovynoiu |
Ключові слова: | патенти ДДАЕУ patenty DDAEU патент до харчової промисловості patent do kharchovoi promyslovosti харчова промисловість kharchova promyslovist макаронне виробництво makaronne vyrobnytstvo харчові волокна kharchovi volokna клітковина klitkovyna гречане борошно hrechane boroshno харчова цінність виробів kharchova tsinnist vyrobiv здорове харчування zdorove kharchuvannia |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ) |
Бібліографічний опис: | Пат. на корисну модель 133542 UA, МПК A23L 7/109 (2016.01). Макаронні вироби з гречаною клітковиною / власник Дніпровський державний аграрарно-економічний університет. – № u 2018 11345 ; заявл. 19.11.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл. № 7. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7342 |
Короткий огляд (реферат): | Макаронні вироби містять борошно пшеничне вищого ґатунку, воду та додатково гречану клітковину, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне вищого ґатунку 60, клітковина гречана 30, вода 10. Makaronni vyroby mistiat boroshno pshenychne vyshchoho gatunku, vodu ta dodatkovo hrechanu klitkovynu, pry nastupnomu spivvidnoshenni inhrediientiv, mas. %: boroshno pshenychne vyshchoho gatunku 60, klitkovyna hrechana 30, voda 10. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7342 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти ДДАЕУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент 133542.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
133542.pdf | 145,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.