Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7342
Назва: Макаронні вироби з гречаною клітковиною
Інші назви: Makaronni vyroby z hrechanoiu klitkovynoiu
Ключові слова: патенти ДДАЕУ
patenty DDAEU
патент до харчової промисловості
patent do kharchovoi promyslovosti
харчова промисловість
kharchova promyslovist
макаронне виробництво
makaronne vyrobnytstvo
харчові волокна
kharchovi volokna
клітковина
klitkovyna
гречане борошно
hrechane boroshno
харчова цінність виробів
kharchova tsinnist vyrobiv
здорове харчування
zdorove kharchuvannia
Дата публікації: 2019
Видавництво: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ)
Бібліографічний опис: Пат. на корисну модель 133542 UA, МПК A23L 7/109 (2016.01). Макаронні вироби з гречаною клітковиною / власник Дніпровський державний аграрарно-економічний університет. – № u 2018 11345 ; заявл. 19.11.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл. № 7. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7342
Короткий огляд (реферат): Макаронні вироби містять борошно пшеничне вищого ґатунку, воду та додатково гречану клітковину, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне вищого ґатунку 60, клітковина гречана 30, вода 10. Makaronni vyroby mistiat boroshno pshenychne vyshchoho gatunku, vodu ta dodatkovo hrechanu klitkovynu, pry nastupnomu spivvidnoshenni inhrediientiv, mas. %: boroshno pshenychne vyshchoho gatunku 60, klitkovyna hrechana 30, voda 10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7342
Розташовується у зібраннях:Патенти ДДАЕУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 133542.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
133542.pdf145,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.