Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Title: Підвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодів
Other Titles: Pidvyshchennia efektyvnosti protsesu podribnennia koreneplodiv
Authors: Шевченко, Андрій Олександрович
Shevchenko, Andrii
Keywords: коренеплоди
koreneplody
ніж
nizh
зусилля різання
zusyllia rizannia
кут ковзання
kut kovzannia
питома енергоємність
pytoma enerhoiemnist
Issue Date: 2022
Publisher: ДДАЕУ
Citation: Шевченко А. О. Підвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 208, Агроінженерія / Андрій Олександрович Шевченко ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2022. – 85 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Abstract: В результаті експериментальних досліджень було визначено обґрунтовані параметри різального обладнання та подрібнювачів коренеплодів. Дослідження розробленої конструкції проводилося з погляду охорони праці. Зроблено економічне обґрунтування розробки. V rezultati eksperymentalnykh doslidzhen bulo vyznacheno obgruntovani parametry rizalnoho obladnannia ta podribniuvachiv koreneplodiv. Doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii provodylosia z pohliadu okhorony pratsi. Zrobleno ekonomichne obgruntuvannia rozrobky.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Appears in Collections:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf2,85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.