Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Назва: | Підвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодів |
Інші назви: | Pidvyshchennia efektyvnosti protsesu podribnennia koreneplodiv |
Автори: | Шевченко, Андрій Олександрович Shevchenko, Andrii |
Ключові слова: | коренеплоди koreneplody ніж nizh зусилля різання zusyllia rizannia кут ковзання kut kovzannia питома енергоємність pytoma enerhoiemnist |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ДДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. О. Підвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 208, Агроінженерія / Андрій Олександрович Шевченко ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2022. – 85 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645 |
Короткий огляд (реферат): | В результаті експериментальних досліджень було визначено обґрунтовані параметри різального обладнання та подрібнювачів коренеплодів. Дослідження розробленої конструкції проводилося з погляду охорони праці. Зроблено економічне обґрунтування розробки. V rezultati eksperymentalnykh doslidzhen bulo vyznacheno obgruntovani parametry rizalnoho obladnannia ta podribniuvachiv koreneplodiv. Doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii provodylosia z pohliadu okhorony pratsi. Zrobleno ekonomichne obgruntuvannia rozrobky. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 2,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.