Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Назва: Підвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодів
Інші назви: Pidvyshchennia efektyvnosti protsesu podribnennia koreneplodiv
Автори: Шевченко, Андрій Олександрович
Shevchenko, Andrii
Ключові слова: коренеплоди
koreneplody
ніж
nizh
зусилля різання
zusyllia rizannia
кут ковзання
kut kovzannia
питома енергоємність
pytoma enerhoiemnist
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДАЕУ
Бібліографічний опис: Шевченко А. О. Підвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 208, Агроінженерія / Андрій Олександрович Шевченко ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2022. – 85 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Короткий огляд (реферат): В результаті експериментальних досліджень було визначено обґрунтовані параметри різального обладнання та подрібнювачів коренеплодів. Дослідження розробленої конструкції проводилося з погляду охорони праці. Зроблено економічне обґрунтування розробки. V rezultati eksperymentalnykh doslidzhen bulo vyznacheno obgruntovani parametry rizalnoho obladnannia ta podribniuvachiv koreneplodiv. Doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii provodylosia z pohliadu okhorony pratsi. Zrobleno ekonomichne obgruntuvannia rozrobky.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.