Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946
Title: Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області
Other Titles: Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Бондаренко, Жанна Миколаївна
Bondarenko, Zhanna Mykolaivna
Keywords: птахівництво
ptakhivnytstvo
технологія виробництва м’яса курчат бройлерів
tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv
технології вирощування курчат-бройлерів
tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Бондаренко Ж. М. Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Жанна Миколаївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946.
Abstract: Мета роботи полягала у вивчені особливостей технології виробництва м’яса курчат-бройлерів, при аналізі годівлі та технології вирощування курчат-бройлерів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю „Птахокомплекс „Дніпровський” Нікопольського району Дніпропетровської області. Meta roboty poliahala u vyvcheni osoblyvostei tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv, pry analizi hodivli ta tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu „Ptakhokompleks „Dniprovskyi” Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бондаренко Ж.М..pdf2,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.