Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946
Назва: Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Бондаренко, Жанна Миколаївна
Bondarenko, Zhanna Mykolaivna
Ключові слова: птахівництво
ptakhivnytstvo
технологія виробництва м’яса курчат бройлерів
tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv
технології вирощування курчат-бройлерів
tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Бондаренко Ж. М. Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Жанна Миколаївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягала у вивчені особливостей технології виробництва м’яса курчат-бройлерів, при аналізі годівлі та технології вирощування курчат-бройлерів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю „Птахокомплекс „Дніпровський” Нікопольського району Дніпропетровської області. Meta roboty poliahala u vyvcheni osoblyvostei tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv, pry analizi hodivli ta tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu „Ptakhokompleks „Dniprovskyi” Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондаренко Ж.М..pdf2,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.