Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946
Назва: | Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Бондаренко, Жанна Миколаївна Bondarenko, Zhanna Mykolaivna |
Ключові слова: | птахівництво ptakhivnytstvo технологія виробництва м’яса курчат бройлерів tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv технології вирощування курчат-бройлерів tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Бондаренко Ж. М. Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Жанна Миколаївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягала у вивчені особливостей технології виробництва м’яса курчат-бройлерів, при аналізі годівлі та технології вирощування курчат-бройлерів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю „Птахокомплекс „Дніпровський” Нікопольського району Дніпропетровської області. Meta roboty poliahala u vyvcheni osoblyvostei tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv, pry analizi hodivli ta tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu „Ptakhokompleks „Dniprovskyi” Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко Ж.М..pdf | 2,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.