Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024
Title: | Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv |
Authors: | Кузьміна, Марія Олександрівна Kuzmina, Mariia |
Keywords: | желе zhele желейні цукерки zheleini tsukerky кропива дводомна (Urticadioica L.) kropyva dvodomna (Urticadioica L.) вітамін С vitamin S пектин pektyn студнеутворювач studneutvoriuvach глазуровані цукерки hlazurovani tsukerky |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кузьміна М. О. Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Олександрівна Кузьміна ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024 |
Abstract: | Об’єкт дослідження: желейні кондитерські вироби. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів. Методи дослідження: Органолептична оцінка дослідних зразків цукерок проводилася бальним методом, за показниками якості, встановленими ДСТУ 4570-93, крім того, враховувались показники «структура» і «консистенція», як найбільш значущі для желейних продуктів. Дегустація представлених зразків здійснювалася колективом працівників дегустаторів (співробітників кафедри харчових технологій) в складі 5 осіб, з урахуванням коефіцієнтів вагомості.Obiekt doslidzhennia: zheleini kondyterski vyroby. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv. Metody doslidzhennia: Orhanoleptychna otsinka doslidnykh zrazkiv tsukerok provodylasia balnym metodom, za pokaznykamy yakosti, vstanovlenymy DSTU 4570-93, krim toho, vrakhovuvalys pokaznyky «struktura» i «konsystentsiia», yak naibilsh znachushchi dlia zheleinykh produktiv. Dehustatsiia predstavlenykh zrazkiv zdiisniuvalasia kolektyvom pratsivnykiv dehustatoriv (spivrobitnykiv kafedry kharchovykh tekhnolohii) v skladi 5 osib, z urakhuvanniam koefitsiientiv vahomosti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кузьміна М.О..pdf | 1,86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.