Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024| Назва: | Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv |
| Автори: | Кузьміна, Марія Олександрівна Kuzmina, Mariia |
| Ключові слова: | желе zhele желейні цукерки zheleini tsukerky кропива дводомна (Urticadioica L.) kropyva dvodomna (Urticadioica L.) вітамін С vitamin S пектин pektyn студнеутворювач studneutvoriuvach глазуровані цукерки hlazurovani tsukerky |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Кузьміна М. О. Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Олександрівна Кузьміна ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024 |
| Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: желейні кондитерські вироби. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів. Методи дослідження: Органолептична оцінка дослідних зразків цукерок проводилася бальним методом, за показниками якості, встановленими ДСТУ 4570-93, крім того, враховувались показники «структура» і «консистенція», як найбільш значущі для желейних продуктів. Дегустація представлених зразків здійснювалася колективом працівників дегустаторів (співробітників кафедри харчових технологій) в складі 5 осіб, з урахуванням коефіцієнтів вагомості.Obiekt doslidzhennia: zheleini kondyterski vyroby. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv. Metody doslidzhennia: Orhanoleptychna otsinka doslidnykh zrazkiv tsukerok provodylasia balnym metodom, za pokaznykamy yakosti, vstanovlenymy DSTU 4570-93, krim toho, vrakhovuvalys pokaznyky «struktura» i «konsystentsiia», yak naibilsh znachushchi dlia zheleinykh produktiv. Dehustatsiia predstavlenykh zrazkiv zdiisniuvalasia kolektyvom pratsivnykiv dehustatoriv (spivrobitnykiv kafedry kharchovykh tekhnolohii) v skladi 5 osib, z urakhuvanniam koefitsiientiv vahomosti. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кузьміна М.О..pdf | 1,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
