Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024
Назва: Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv
Автори: Кузьміна, Марія Олександрівна
Kuzmina, Mariia
Ключові слова: желе
zhele
желейні цукерки
zheleini tsukerky
кропива дводомна (Urticadioica L.)
kropyva dvodomna (Urticadioica L.)
вітамін С
vitamin S
пектин
pektyn
студнеутворювач
studneutvoriuvach
глазуровані цукерки
hlazurovani tsukerky
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кузьміна М. О. Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Олександрівна Кузьміна ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: желейні кондитерські вироби. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів. Методи дослідження: Органолептична оцінка дослідних зразків цукерок проводилася бальним методом, за показниками якості, встановленими ДСТУ 4570-93, крім того, враховувались показники «структура» і «консистенція», як найбільш значущі для желейних продуктів. Дегустація представлених зразків здійснювалася колективом працівників дегустаторів (співробітників кафедри харчових технологій) в складі 5 осіб, з урахуванням коефіцієнтів вагомості.Obiekt doslidzhennia: zheleini kondyterski vyroby. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv. Metody doslidzhennia: Orhanoleptychna otsinka doslidnykh zrazkiv tsukerok provodylasia balnym metodom, za pokaznykamy yakosti, vstanovlenymy DSTU 4570-93, krim toho, vrakhovuvalys pokaznyky «struktura» i «konsystentsiia», yak naibilsh znachushchi dlia zheleinykh produktiv. Dehustatsiia predstavlenykh zrazkiv zdiisniuvalasia kolektyvom pratsivnykiv dehustatoriv (spivrobitnykiv kafedry kharchovykh tekhnolohii) v skladi 5 osib, z urakhuvanniam koefitsiientiv vahomosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузьміна М.О..pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.