Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Назва: | Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv pisliazbyralnoi obrobky soi |
Автори: | Лопаткіна, Ольга Олександрівна Lopatkina, Olha |
Ключові слова: | насіння сої nasinnia soi фізико-технологічні властивості fizyko-tekhnolohichni vlastyvosti гранулометрична характеристика hranulometrychna kharakterystyka умови зберігання umovy zberihannia перевантажувальний термінал perevantazhuvalnyi terminal |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Лопаткіна О. О. Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Олександрівна Лопаткіна ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522 |
Короткий огляд (реферат): | Мета наукової роботи – дослідження технологій післязбиральної обробки сої та розробка практичних інструментів її удосконалення.Meta naukovoi roboty – doslidzhennia tekhnolohii pisliazbyralnoi obrobky soi ta rozrobka praktychnykh instrumentiv yii udoskonalennia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лопаткіна О.О..pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.