Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Назва: Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv pisliazbyralnoi obrobky soi
Автори: Лопаткіна, Ольга Олександрівна
Lopatkina, Olha
Ключові слова: насіння сої
nasinnia soi
фізико-технологічні властивості
fizyko-tekhnolohichni vlastyvosti
гранулометрична характеристика
hranulometrychna kharakterystyka
умови зберігання
umovy zberihannia
перевантажувальний термінал
perevantazhuvalnyi terminal
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Лопаткіна О. О. Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Олександрівна Лопаткіна ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Короткий огляд (реферат): Мета наукової роботи – дослідження технологій післязбиральної обробки сої та розробка практичних інструментів її удосконалення.Meta naukovoi roboty – doslidzhennia tekhnolohii pisliazbyralnoi obrobky soi ta rozrobka praktychnykh instrumentiv yii udoskonalennia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лопаткіна О.О..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.