Перегляд зібрання за групою - Теми амінокислотний склад

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Environmental justification for using of active yeast in laying hens dietOrishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Оріщук, Оксана Сергіївна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.; Цап, Світлана Володимирівна; Chernenko, Oleksandr; Chernenko, O. M.; Chernenko, Oleksandr Mikolajovich; Chernenko, O.; Черненко, Олександр Миколайович; Darmograi, L. M.; Дармограй, Л. М.; Chernenko, O.; Chernenko, O. I.; Chernenko, Olena Ivanivna; Черненко, Олена Іванівна; Mykytiuk, V.; Mykytyuk, V. V.; Mykytiuk, V. V.; Микитюк, Віктор Васильович
2022Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmakingMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович
2023-03Вплив згодовування різних сполук Купруму на амінокислотний склад м’яса кролівКузьменко, О. А.; Kuzmenko, O.; Титарьова, О. М.; Tytariova, O.; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A.; Horchanok, A. V.; Gorchanok, A. V.
2020Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печиваМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Захаренко, Андрій Володимирович; Zaharenko, Andrey
2016Дослідження зміни складу ферментованого солоду при сушінніЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursіnov, YU.; Півоваров, О. А.; Pіvovarov, O.; Ковальова, О. С.; Koval’ova, O.
2019Особливості пророщування зерна з використанням водних розчинів фруктових кислотПівоваров, О.А.; Pivovarov, O.; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovaliova, Olena