Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми амінокислотний склад
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Environmental justification for using of active yeast in laying hens diet
Orishchuk, O. S.
;
Orishchuk, O.
;
Orishchuk, Oksana
;
Оріщук, Оксана Сергіївна
;
Tsap, S.
;
Tsap, Svitlana
;
Tsap, S. V.
;
Tsap, Svitlana V.
;
Цап, Світлана Володимирівна
;
Chernenko, Oleksandr
;
Chernenko, O. M.
;
Chernenko, Oleksandr Mikolajovich
;
Chernenko, O.
;
Черненко, Олександр Миколайович
;
Darmograi, L. M.
;
Дармограй, Л. М.
;
Chernenko, O.
;
Chernenko, O. I.
;
Chernenko, Olena Ivanivna
;
Черненко, Олена Іванівна
;
Mykytiuk, V.
;
Mykytyuk, V. V.
;
Mykytiuk, V. V.
;
Микитюк, Віктор Васильович
2022
Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmaking
Mykolenko, Svitlana
;
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Aliieva, Olha
;
Алієва, Ольга Юріївна
;
Aliiev, Elchyn
;
Алієв, Ельчин Бахтияр огли
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Півоваров, Олександр Андрійович
2023-03
Вплив згодовування різних сполук Купруму на амінокислотний склад м’яса кролів
Кузьменко, О. А.
;
Kuzmenko, O.
;
Титарьова, О. М.
;
Tytariova, O.
;
Горчанок, Анна Володимирівна
;
Horchanok, Anna
;
Horchanok, A.
;
Horchanok, A. V.
;
Gorchanok, A. V.
2020
Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Mykolenko, Svitlana
;
Захаренко, Андрій Володимирович
;
Zaharenko, Andrey
2016
Дослідження зміни складу ферментованого солоду при сушінні
Чурсінов, Юрій Олексійович
;
Chursіnov, YU.
;
Півоваров, О. А.
;
Pіvovarov, O.
;
Ковальова, О. С.
;
Koval’ova, O.
2019
Особливості пророщування зерна з використанням водних розчинів фруктових кислот
Півоваров, О.А.
;
Pivovarov, O.
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Kovaliova, Olena