Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1781
Назва: | Environmental justification for using of active yeast in laying hens diet |
Інші назви: | Екологічне обґрунтування використання активних дріжджів у годівлі курей-несучок |
Автори: | Orishchuk, O. S. Orishchuk, O. Orishchuk, Oksana Оріщук, Оксана Сергіївна Tsap, S. Tsap, Svitlana Tsap, S. V. Tsap, Svitlana V. Цап, Світлана Володимирівна Chernenko, Oleksandr Chernenko, O. M. Chernenko, Oleksandr Mikolajovich Chernenko, O. Черненко, Олександр Миколайович Darmograi, L. M. Дармограй, Л. М. Chernenko, O. Chernenko, O. I. Chernenko, Olena Ivanivna Черненко, Олена Іванівна Mykytiuk, V. Mykytyuk, V. V. Mykytiuk, V. V. Микитюк, Віктор Васильович |
Ключові слова: | productivity продуктивність hens кури combined feed комбікорм amino acid амінокислотний склад Saccharomy cescerevisiae Saccharomy cescerevisiae |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Alex Matsyura Press |
Бібліографічний опис: | Environmental justification for using of active yeast in laying hens diet / [O.S. Orishchuk, S.V. Tsap, O.M. Chernenko et al.] // Ukrainian Journal of Ecology / Alex Matsyura Press. – 2019. – № 9(2). – С. 189-194. – URI : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1781. |
Короткий огляд (реферат): | The results of the studying of active yeasts Saccharomy cescerevisiae influence on the egg-laying capacity and morphological characteristics of the hens "NOVOgen brown" breed eggs are presented. The nutritional intervention of active yeast Saccharomy cescerevisiae in laying hens diet allowed to increase egg-laying capacity by 3.7-6.6% and improve the morphological composition of the eggs. However, feed conversion in experimental groups was by 5.1-7.9% lower in relation to the control group. Наведено результати дослідження впливу активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae на несучість та морфологічні показники яєць курок-несучок кросу “NOVOgen brown”. Введення у раціони курей-несучок активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae дозволило підвищити несучість курок на 3,7–6,6 % та покращити морфологічний склад яєць. При цьому конверсія корму в дослідних групах була на 5,1–7,9 % меншою по відношенню до контрольної групи. |
Опис: | Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Черненко Олександр Миколайович https://orcid.org/0000-0002-8829-3148 Черненко Олена Іванівна https://orcid.org/0000-0002-5951-6576 Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://www.ujecology.com/archive/uje-volume-9-issue-2-year-2019.html https://www.ujecology.com/articles/environmental-justification-for-using-of-active-yeast-in-laying-hens-diet.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1781 |
ISSN: | 2520-2138 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації в наукометричній базі Web of Science |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья на англиском.pdf | 267,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.