Перегляд зібрання за групою - Теми acidity

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Comparative analysis of the criteria for goat milk assessment in Ukraine and FranceZazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Zazharskaya, N.; Zazharska, N. N.; Зажарська, Надія Миколаївна; Fotina, T.; Фотіна, Т.; Yatsenko, I.; Яценко, І.; Tarasenko, L.; Тарасенко, Л.; Biben, I.; Biben, I. A.; Biben, Ivan; Бібен, Іван Андрійович; Zazharskiy, Vladymyr; Zazharskiy, Volodymyr; Zazharskyi, Vladymyr; Zazharskyi, Volodymyr; Zazharskiy, V.; Zazharskyi, V.; Zazharskiy, Volodymyr V.; Zazharskiy, V. V.; Zazharskyi, V. V.; Zazharsky, V. V.; Зажарський, Володимир Володимирович; Brygadyrenko, V.; Бригадиренко, В.; Sklyarov, Pavlo; Sklyarov, Pavel; Sklyarov, P. M.; Skliarov, P. M.; Sklyarov, P.; Скляров, Павло Миколайович
2021Аналіз яблучних чіпсівПетрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Halyna; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Швець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2022Ветеринарно – санітарна оцінка меду різного ботанічного походження приватної пасіки «БРСВ» села Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської областіДащенко, В. Р.; Dashchenko, V. R.
2019Використання конопляної олії в технології майонезуСова, Наталія Анатоліївна,; Sova, Nataliia; Луценко, Марина Василівна; Lutsenko, Maryna; Лобанова, Алевтина Олександрівна; Lobanova, Alevtyna; Грекова, Ніна Василівна; Grekova, Nina
2019-05Критерії оцінки безпечності та якості козиного молокаЗажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Zazharskaya, N.; Zazharska, N. N.; Фотіна, Т.; Fotina, T.
2018Мікробіологічна оцінка якості сухих заквасок, що реалізуються в торговельних мережах міста ДніпроБілан, Марина Володимирівна; Bilan, Maryna; Bilan, M. V.; Bilan, M.; Глебенюк, Володимир Володимирович; Glebenyuk, Volodymyr; Glebenyuk, V. V.; Glebenyuk, V.; Hlebeniuk, Volodymyr; Hlebeniuk, V. V.; Hlebeniuk, V.; Кучук, Т. В.; Kuchuk, T.; Кузін, С. Д.; Kuzin, S.
2019-05Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походженняГолда, А. А.; Holda, A.; Єфімов, Валентин Геннадійович; Efimov, V.; Efimov, Valentyn; Efimov, V. G.; Yefimov, V.; Yefimov, Valentyn; Yefimov, V. G.; Yefimov, V. H.; Iefimov, V. G.; Jefimov, V. H.; Jefimov, V. G.; Jefimov, V.; Jefimov, Valentyn
2020-03Оцінка якості і безпечності морозива пломбір різних виробниківБілан, Марина Володимирівна; Bilan, Maryna; Bilan, M. V.; Василенко, Аліна Валентинівна; Vasilenko, Alina; Кузьміна, Олександра Дмитрівна; Kuzmina, Oleksandra
2020Оцінка якості і безпечності морозива пломбір різних виробників в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуВасиленко, А. В.; Vasylenko, A. V.
2015Санітарно-гігієнічна оцінка молока корів за субклінічного маститу в умовах лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку «Самвел» міста Комсомольськ Полтавської областіКорейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Ларченко, Ольга Іванівна; Larchenko, Olga; Терешок, Вадим Вадимович; Tereshok, Vadim