Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389
Title: Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження
Other Titles: Features of the physicochemical parameters of honey bee depending on the botanical origin
Authors: Голда, А. А.
Holda, A.
Єфімов, Валентин Геннадійович
Efimov, V.
Efimov, Valentyn
Efimov, V. G.
Yefimov, V.
Yefimov, Valentyn
Yefimov, V. G.
Yefimov, V. H.
Iefimov, V. G.
Jefimov, V. H.
Jefimov, V. G.
Jefimov, V.
Jefimov, Valentyn
Keywords: сахароза
sucrose
мед бджолиний
honey bee
діастазне число
diastase
вміст води
water content
кислотність
acidity
пилковий склад
pollen composition
Issue Date: May-2019
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Голда А. А. Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження / А. А. Голда, В. Г. Єфімов // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 22-23 трав. 2019 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 111-112. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389.
Abstract: Встановлено, що меди різного ботанічного походження мають різні якісні характеристики, зокрема, за відсотком видоспецифічних пилкових зерен переважає соняшниковий мед, за масовою часткою сахарози – акацієвий, за діастазним числом – коріандровий, за кислотністю – липовий. It has been established that honey of different botanical origin has different qualitative characteristics, in particular, the percentage of species-specific pollen grains is dominated by sunflower honey, the level of sucrose - acacia honey, diastase number - coriander honey, acidity - linden honey.
Description: Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567
URI: http://biosafety-center.com/iv-міжнародна-науково-практична-конфер/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf190,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.