Перегляд зібрання за групою - Теми flour

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчуванняКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Філіпенко, Дмитро Вікторович; Filipenko, Dmitro; Мичкань, Інна Сергіївна; Mychkan, Inna
2022Дослідження властивостей продуктів переробки насіння гарбузаКалина, Вікторія; Kalyna, Viktoriia; Луценко, Марина; Lytsenko, Maryna
2018Дослідження мікробіологічних показників якості продуктів переробки насіння промислових конопельСова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliya; Лобанова, Алевтина Олександрівна; Lobanova, Alevtyna
2022Структурно-механічні характеристики хлібних виробів із різним вмістом борошна амарантуМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn; Алієва, Ольга Юріївна; Aliieva, Olga; Долгіх, Денис Олександрович; Dolgikh, Denis
2019Технологія комплексної переробки насіння промислових конопельСова, Наталія Анатоліївна,; Sova, Nataliya
2021Техніко-економічне обґрунтування технології комплексної переробки насіння промислових конопельСова, Наталія Анатоліївна; Sova, Natalia; Луценко, Марина Василівна; Lutsenko, Marina; Полегенька, Марина Анатоліївна; Polehenka, Marina; Чорней, Кристина Анатоліївна; Chornei, Cristina
2020Увага до комерційного скарбу країниВолох, Петро Володимирович; Voloh, Petro
2018Характеристика сипких конопляних продуктівСова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Луценко, Марина Василівна; Lutsenko, Maryna; Єфімов, Валентин Геннадійович; Yefimov, Valentyn; Кургалін, Сергій Миколайович; Kurhalin, Serhii