Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1697
Назва: | Дослідження мікробіологічних показників якості продуктів переробки насіння промислових конопель |
Інші назви: | Investigation of microbiological indicators of quality of industrial hemp seed processing products |
Автори: | Сова, Наталія Анатоліївна Sova, Nataliya Лобанова, Алевтина Олександрівна Lobanova, Alevtyna |
Ключові слова: | мікробіологічні показники microbiological indicators промислові коноплі industrial hemp борошно flour висівки bran |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Сова, Н. А. Дослідження мікробіологічних показників якості продуктів переробки насіння промислових конопель / Н. А. Сова, А. О. Лобанова ; наук. кер. М. В. Луценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 77 : табл.- Код доступу:file:///C:/Users/Student/Desktop/27.06%20А.Г%20для%20репозитарію/Сова/T5.pdf |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://card-file.onaft.edu.ua/bitstream/123456789/9190/1/Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Sova.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1697 |
ISBN: | 966-571-063-х |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
T5.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.