Перегляд зібрання за групою - Теми gluten

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Influence of seeding rate on the productivity and quality of soft spring wheat grainRadchenko, Mykola; Радченко, Микола; Trotsenko, Volodymyr; Троценко, Володимир; Butenko, Andrii; Бутенко, Андрій; Hotvianska, Anna; Готвянська, Анна Сергіївна; Gulenko, Oleksandr; Гуленко, Олександр Іванович; Nozdrina, Nataliia; Ноздріна, Наталія Леонідівна; Karpenko, Olena; Карпенко, Олена; Rozhko, Valentina; Рожко, Валентина
2018Агрохімічні аспекти підвищення біохімічних показників якості зерна пшениці озимоїКрамарьов, Сергій Михайлович; Kramarev, Sergey; Черних, Свiтлана Анатоліївна; Chernykh, Svetlana
2011Вплив плазмохімічно активованих розчинів на стан клейковини в складі пшеничного тістаПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexand; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2016Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробівЧерних, Світлана Миколаївна; Chernykh, Svetlana; Грекова, Ніна; Grekova, Nina; Петровенко, Володимир Володимирович; Petrovenko, Volodimir
2014Продуктивність та якість зерна пшениці м'якої озимої залежно від мінерального живлення в умовах лівобережного Лісостепу УкраїниКрамарьов, Сергій Михайлович; Kramar’ov, Sergiy; Жемела, Григорій Пимонович; Zhemela, Gregory; Шакалій, Світлана Миколаївна; Shakaliy, Svitlana
2020Увага до комерційного скарбу країниВолох, Петро Володимирович; Voloh, Petro