Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/275
Назва: Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів
Інші назви: Possibilities of improving the quality of bakery products
Автори: Черних, Світлана Миколаївна
Chernykh, Svetlana
Грекова, Ніна
Grekova, Nina
Петровенко, Володимир Володимирович
Petrovenko, Volodimir
Ключові слова: Якість хлібобулочної продукції
The quality of bakery products
поліпшувачі
improvers
заміс тіста
dough
клейковина
gluten
технічне обладнання
technical equipment
сировина
raw materials
Дата публікації: 2016
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Черних С.А. Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів/ С.А. Черних, Н.В. Грекова, В.В. Петровенко// Матеріали 4 Міжнароднї науково-практичної конференції «Розвиток форм і методів сучасного менеджменту, економіки і права в умовах глобалізації», Дніпропетровськ, 5-7 квітня 2016 р., – Дніпропетровськ: ДДАЕУ, 2016. – Т. 1. – С. 56-59.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275
Короткий огляд (реферат): Основними факторами, які впливають на якість хлібобулочних виробів в системі менеджменту якості є технічні, організаційні, соціально-економічні, правові, які мають різний вплив на якість хлібобулочної продукції. Остання тісно пов'язана з належною якістю сировини, розширенням сировинної бази, впровадженням раціональних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, технічним переоснащенням виробництва. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system are technical, organizational, socio-economic, legal, which have a different impact on the quality of bakery products. The latter is closely linked to the proper quality of raw materials, the expansion of the raw material base, the introduction of rational resource and energy saving technologies, technical re-equipment of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/c4392d20-52e4-4441-8547-64f51bee0d33/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%204.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черних 4.pdf307,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.