Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/275
Назва: | Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Possibilities of improving the quality of bakery products |
Автори: | Черних, Світлана Миколаївна Chernykh, Svetlana Грекова, Ніна Grekova, Nina Петровенко, Володимир Володимирович Petrovenko, Volodimir |
Ключові слова: | Якість хлібобулочної продукції The quality of bakery products поліпшувачі improvers заміс тіста dough клейковина gluten технічне обладнання technical equipment сировина raw materials |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Черних С.А. Можливості поліпшення якості хлібобулочних виробів/ С.А. Черних, Н.В. Грекова, В.В. Петровенко// Матеріали 4 Міжнароднї науково-практичної конференції «Розвиток форм і методів сучасного менеджменту, економіки і права в умовах глобалізації», Дніпропетровськ, 5-7 квітня 2016 р., – Дніпропетровськ: ДДАЕУ, 2016. – Т. 1. – С. 56-59.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275 |
Короткий огляд (реферат): | Основними факторами, які впливають на якість хлібобулочних виробів в системі менеджменту якості є технічні, організаційні, соціально-економічні, правові, які мають різний вплив на якість хлібобулочної продукції. Остання тісно пов'язана з належною якістю сировини, розширенням сировинної бази, впровадженням раціональних ресурсо- і енергозберігаючих технологій, технічним переоснащенням виробництва. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system are technical, organizational, socio-economic, legal, which have a different impact on the quality of bakery products. The latter is closely linked to the proper quality of raw materials, the expansion of the raw material base, the introduction of rational resource and energy saving technologies, technical re-equipment of production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/c4392d20-52e4-4441-8547-64f51bee0d33/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%85%204.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/275 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черних 4.pdf | 307,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.