Перегляд зібрання за групою - Теми kharchova promyslovist

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Екологічне обґрунтування меж санітарно-захисної зони товариства з обмеженою відповідальністю М'ясокомбінат «Ювілейний» у смт. Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської областіБугайова, Маргарита Андріївна; Buhaiova, Marharyta Andriivna
2019Макаронні вироби з гречаною клітковиною-
2019Склад десерту з функціональним інгредієнтом - нут-
2019Спосіб виробництва повітряного амаранту-
2020Формування професійної мотивації майбутніх інженерів-технологів харчових виробництв в процесі навчання і проходження технологічної практикиЧурсінов, Юрій Олексійович; Tchoursinov, Yuriy; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovaliova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya
2022Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництваПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii