Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми microstructural analysis
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Визначення мікроструктурних критеріїв складу фаршу м'ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Сміюха, Д. В.
;
Smiiukha, D. V.
2020
Комплексна оцінка якості сичужних сирів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» міста Павлоград
Гаджарова, С. В.
;
Hadzharova, S. V.
2020
Комплексне оцінювання консервів м’ясних тушкованих яловичих різних товаровиробників в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Гузь, Вадим Романович
;
Huz, Vadym Romanovych
2020
Комплексний аналіз якості вологих та сухих кормів для котів в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Жихарєва, Надія Юріївна
;
Zhykharieva, Nadiia Yuriivna
2022
Методи оцінювання якості і безпечності продуктів забою свиней в умовах Петриківської лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Дніпропетровської області
Строценко, Ігор В’ячеславович
;
Strotsenkovo, Igor Vyacheslavich
2017
Мікроструктурний аналіз якості фаршу сирокопчених ковбас
Тішкіна, Наталія Миколаївна
;
Tishkina, Natalіia
;
Tishkina, Natalya
;
Tishkina, N.
;
Tishkina, N. N.
;
Tishkina, N. M.
;
Лєщова, Марина Олексіївна
;
Lieshchova, M. O.
;
Lieshchova, M. А.
;
Lieshchova, M.
;
Lieshchova, Maryna
;
Єсіна, Елеонора В’ячеславівна
;
Iesina, E. V.
;
Yesina, E. V.
2022
Інтегративний підхід у визначенні показників якості та безпечності напівфабрикаті м’ясних в умовах наукового- дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Голованенко, В. С.
;
Golovanenko, V. S.