Перегляд зібрання за групою - Теми pork

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Виявлення фальсифікацій свіжості м’яса в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЧоботар, Вікторія Вікторівна; Chobotar, Victoria Viktorivna
2021-05Виявлення фальсифікації свіжості м'ясаЗажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Zazharskaya, N.; Zazharska, N. N.; Чоботар, В. В.; Chobotar, V. V.
2015Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста ДніпропетровськКуцак, Римма Святославівна; Kutsak, Rimma; Прудка, Ольга Григорівна; Prudka, Olga
2015Санітарна оцінка свинини під час зберігання в умовах ринкуКуцак, Рима Святославівна; Kutsak, Rimma; Самойленко, Юлія Володимирівна; Samoilenko, Yuliia
2020Удосконалення методики діагностики трихінельозу в свинині в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЗажарська, Наталія Володимирівна; Zazharska, Nataliia Volodymyrivna