Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/97
Назва: Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськ
Інші назви: Sanitary evaluation of meat raw materials by different methods of defrosting in sausage production of the Limited Company "Myasnaya fabrika" Favorit plus "of the city of Dnipropetrovsk
Автори: Куцак, Римма Святославівна
Kutsak, Rimma
Прудка, Ольга Григорівна
Prudka, Olga
Ключові слова: свинина
pork
санітарна оцінка м'яса
sanitary assessment of meat
дефростація
defrosting
масажери-дефростери
masseurs-defroster
спеціалізовані камери
specialized cameras
мікрохвильові установки
microwave installations
м'ясна сировина
meat raw material
Дата публікації: 2015
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Куцак Р. С. Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. Г. Прудка // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпропетровськ, 2015. – Т. 3, № 1. – С.117-120. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97
Короткий огляд (реферат): The most effective way to defrost pork was determined by the speed of the process, the amount of meat juice loss, organoleptic, bacteriological and biochemical methods of investigation. The results of the conducted research proved that the meat that was defrosted by different methods was consistent with the indicators of freshБуло визначено найбільш ефективний спосіб розморожування свинини за швидкістю процесу, кількістю втрат м’ясного соку, органолептичними, бактеріологічними і біохімічними методами дослідження. Результати проведених досліджень довели, що м’ясо, яке було розморожене різними методами відповідало показникам свіжого
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2015/06/4.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97
ISSN: 2409-9023
Розташовується у зібраннях:Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf144,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.