Перегляд зібрання за групою - Автори d2c29d1b-3704-4bdc-a266-43b6450102cf

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Identification of patterns in the production of a biologically-active component for food productsKovaliova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Tchursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій Олексійович; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Koshulko, Vitalii; Кошулько, Віталій Сергійович; Kunitsia, Ekaterina; Куниця, Катерина; Chernukha, Anton; Чернуха, Антон; Bezuglov, Oleg; Безуглов, Олег; Bogatov, Oleg; Богатов, Олег; Polkovnychenko, Dmytro; Полковниченко, Дмитро; Grigorenko, Natalia; Григоренко, Наталія
2020Investigation of the intensive technology of food sprouts using organic acidsKovaliova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Tchoursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій Олексійович; Kalyna, Victoria; Калина, Вікторія Сергіївна; Khromenko, T. I.; Хроменко, Т. І.; Kunitsa, K. V.; Куниця, К. В.
2020Prevention of biofouling of industrial reverse water supply systems by plasma water treatmentПівоваров, О.А.; Pivovarov, O.; Kovaleva, О.; Чурсінов, Ю.О.; Chursinov, J.
2020Аналітичне дослідження перспективи процесів автоматизації прийому, оцінки якості та закладання зерна на зернопереробних підприємствахЧурсінов, Ю. О.; Tchoursinov, Yu.O.; Ковальова, О. С.; Kovaliova, O.S.; Калина, В. С.; Kalyna, V. S.; Пилипенко, Г. О.; Pylypenko, G.; Хомик, Н. І.; Khomyk, N.; Lehmann, Ch.
2016Вплив плазмохімічно активованої води на фізіологічну повноцінність зерна пшениці для виробництва цільнозернових продуктівМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, О. А.; Pivovarov, O.; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yuriy; Соколов, В. Ю.; Sokolov, V.
2010Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазмиПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalyova, Olena; Чурсінов, Ю. О.; Chursinov, Yu.; Тищенко, Г. П.; Tishchenko, G.P.; Захаров, Р. І.; Zakharov, R.
2015ТехнологічнІ аспекти виробництва зернових продуктів з високою біологічною цінністюЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yuriy; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Соколов, В. Ю.; Sokolov, V.; Біленко, В. В.; Bilenko, V.