Перегляд зібрання за групою - Автори d2c29d1b-3704-4bdc-a266-43b6450102cf

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 4 до 7 із 7 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналітичне дослідження перспективи процесів автоматизації прийому, оцінки якості та закладання зерна на зернопереробних підприємствахЧурсінов, Ю. О.; Tchoursinov, Yu.O.; Ковальова, О. С.; Kovaliova, O.S.; Калина, В. С.; Kalyna, V. S.; Пилипенко, Г. О.; Pylypenko, G.; Хомик, Н. І.; Khomyk, N.; Lehmann, Ch.
2016Вплив плазмохімічно активованої води на фізіологічну повноцінність зерна пшениці для виробництва цільнозернових продуктівМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, О. А.; Pivovarov, O.; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yuriy; Соколов, В. Ю.; Sokolov, V.
2010Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазмиПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalyova, Olena; Чурсінов, Ю. О.; Chursinov, Yu.; Тищенко, Г. П.; Tishchenko, G.P.; Захаров, Р. І.; Zakharov, R.
2015ТехнологічнІ аспекти виробництва зернових продуктів з високою біологічною цінністюЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yuriy; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Соколов, В. Ю.; Sokolov, V.; Біленко, В. В.; Bilenko, V.