Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1005
Назва: Ліпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5
Інші назви: Lipids composition of quickly growing strain M.bovis of long duration passaging on nutrient medium with pH 6,5
Автори: Ткаченко, Олексій Андрійович
Tkatschenko, A. A.
Tkatschenko, O. A.
Tkatschenko, Оleksii
Білан, Марина Володимирівна
Bilan, Maryna
Ковальова, Лілія Олексіївна
Kovaleva, L.
Зажарський, Володимир Володимирович
Zazharskiy, Vladymyr
Zazharskiy, Volodymyr
Zazharskyi, Vladymyr
Zazharskyi, Volodymyr
Zazharskiy, V.
Zazharskyi, V.
Zazharskiy, Volodymyr V.
Zazharskiy, V. V.
Zazharskyi, V. V.
Ключові слова: M. bovis
M. bovis
штам
strain
туберкульоз
tuberculosis
ліпідний склад
lipids composition
Дата публікації: 2009
Видавництво: Ветінформ
Бібліографічний опис: Ліпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5 / О. А. Ткаченко, М. В. Білан, Л. О. Ковальова, В. В. Зажарський // Ветеринарна медицина України / Ветінформ. – 2009. – № 4. – С. 34-35. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005.
Короткий огляд (реферат): Наведено дані результатів вивчення ліпідного складу швидкорослого штаму M. bovis після тривалого пасажування на живильному середовищі з рН 6,5. Встановлено, що зміни рівня вмісту ліпідів обумовлено тривалістю пасажування та призвело до зниження вірулентності мікобактерій. This article provides the results of studing the lipids composition of quickly growing strain M. bovis after duration passaginig on nutrient medium with pH 6,5. It is established, that change of level content of lipids is caused by duration passaging and has brought about reduction virulence of mycobacteria.
Опис: Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf2,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.