Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабенко, Владислав Ігорович-
dc.contributor.authorBabenko, Vladyslav Ihorovych-
dc.date.accessioned2024-10-04T08:12:27Z-
dc.date.available2024-10-04T08:12:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБабенко В. І. Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бабенко Владислав Ігорович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310-
dc.description.abstractПриватне підприємство “Заріло М” Запорізького району Запорізької області є спеціалізованим господарством з розведення нутрій стандартного темно-коричневого типу. Метою дипломної роботи було дослідити технологічні особливості ведення галузі нутріївництва в господарстві приватного підприємства “Заріло М” Запорізького району Запорізької області. Pryvatne pidpryiemstvo “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti ye spetsializovanym hospodarstvom z rozvedennia nutrii standartnoho temno-korychnevoho typu. Metoiu dyplomnoi roboty bulo doslidyty tekhnolohichni osoblyvosti vedennia haluzi nutriivnytstva v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemstva “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectшедова система утриманняuk
dc.subjectshedova systema utrymanniauk
dc.subjectнутрії стандартного типуuk
dc.subjectnutrii standartnoho typuuk
dc.subjectщенінняuk
dc.subjectshcheninniauk
dc.subjectякість хутраuk
dc.subjectyakist khutrauk
dc.subjectзабарвлення хутраuk
dc.subjectzabarvlennia khutrauk
dc.subjectмаса шкуркиuk
dc.subjectmasa shkurkyuk
dc.subjectм'ясо нутрійuk
dc.subjectmiaso nutriiuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva produktsii nutrii standartnoho typu zabarvlennia v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemtsia «Zarilo M» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабенко В. І..pdf475,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.