Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабенко, Владислав Ігорович | - |
dc.contributor.author | Babenko, Vladyslav Ihorovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-04T08:12:27Z | - |
dc.date.available | 2024-10-04T08:12:27Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бабенко В. І. Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бабенко Владислав Ігорович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310 | - |
dc.description.abstract | Приватне підприємство “Заріло М” Запорізького району Запорізької області є спеціалізованим господарством з розведення нутрій стандартного темно-коричневого типу. Метою дипломної роботи було дослідити технологічні особливості ведення галузі нутріївництва в господарстві приватного підприємства “Заріло М” Запорізького району Запорізької області. Pryvatne pidpryiemstvo “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti ye spetsializovanym hospodarstvom z rozvedennia nutrii standartnoho temno-korychnevoho typu. Metoiu dyplomnoi roboty bulo doslidyty tekhnolohichni osoblyvosti vedennia haluzi nutriivnytstva v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemstva “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | шедова система утримання | uk |
dc.subject | shedova systema utrymannia | uk |
dc.subject | нутрії стандартного типу | uk |
dc.subject | nutrii standartnoho typu | uk |
dc.subject | щеніння | uk |
dc.subject | shcheninnia | uk |
dc.subject | якість хутра | uk |
dc.subject | yakist khutra | uk |
dc.subject | забарвлення хутра | uk |
dc.subject | zabarvlennia khutra | uk |
dc.subject | маса шкурки | uk |
dc.subject | masa shkurky | uk |
dc.subject | м'ясо нутрій | uk |
dc.subject | miaso nutrii | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii nutrii standartnoho typu zabarvlennia v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemtsia «Zarilo M» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабенко В. І..pdf | 475,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.