Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грановський, Денис Сергійович | - |
dc.contributor.author | Hranovskyi, Denys | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T11:55:54Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T11:55:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Грановський Д. С. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Денис Сергійович Грановський ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури та оцінка споживчих властивостей хлібобулочного виробу функціонального призначення, збагаченого БАД «Кавун».Metoiu roboty ye rozrobka retseptury ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei khlibobulochnoho vyrobu funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenoho BAD «Kavun». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | борошно пшеничне | uk |
dc.subject | boroshno pshenychne | uk |
dc.subject | покращувачі | uk |
dc.subject | pokrashchuvachi | uk |
dc.subject | бад «кавун» | uk |
dc.subject | bad «kavun» | uk |
dc.subject | випікання | uk |
dc.subject | vypikannia | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.subject | формостійкість | uk |
dc.subject | formostiikist | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortyment | uk |
dc.subject | собівартість | uk |
dc.subject | sobivartist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh biolohichno aktyvnymy dobavkamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грановський Д. С..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.