Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрановський, Денис Сергійович-
dc.contributor.authorHranovskyi, Denys-
dc.date.accessioned2024-11-19T11:55:54Z-
dc.date.available2024-11-19T11:55:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГрановський Д. С. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Денис Сергійович Грановський ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури та оцінка споживчих властивостей хлібобулочного виробу функціонального призначення, збагаченого БАД «Кавун».Metoiu roboty ye rozrobka retseptury ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei khlibobulochnoho vyrobu funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenoho BAD «Kavun».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectборошно пшеничнеuk
dc.subjectboroshno pshenychneuk
dc.subjectпокращувачіuk
dc.subjectpokrashchuvachiuk
dc.subjectбад «кавун»uk
dc.subjectbad «kavun»uk
dc.subjectвипіканняuk
dc.subjectvypikanniauk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectkhlibobulochni vyrobyuk
dc.subjectформостійкістьuk
dc.subjectformostiikistuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectsobivartistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавкамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh biolohichno aktyvnymy dobavkamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грановський Д. С..pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.