Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоценко, В’ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorDotsenko, Viacheslav-
dc.date.accessioned2024-11-19T12:06:23Z-
dc.date.available2024-11-19T12:06:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДоценко В. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / В’ячеслав Миколайович Доценко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури печива цукрового з додаванням порошків броколі, бурякового та морквяного, орієнтованого на споживачів, які прагнуть до більш здорового харчування та шукають альтернативи традиційним солодощам.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva tsukrovoho z dodavanniam poroshkiv brokoli, buriakovoho ta morkvianoho, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki prahnut do bilsh zdorovoho kharchuvannia ta shukaiut alternatyvy tradytsiinym solodoshchamuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectпечиво цукровеuk
dc.subjectpechyvo tsukroveuk
dc.subjectпорошки овочевіuk
dc.subjectporoshky ovocheviuk
dc.subjectпорошок морквянийuk
dc.subjectporoshok morkvianyiuk
dc.subjectпорошок буряковийuk
dc.subjectporoshok buriakovyiuk
dc.subjectпорошок броколіuk
dc.subjectporoshok brokoliuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошкамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva, zbahachenoho ovochevymy poroshkamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доценко В. М..pdf3,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.