Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Доценко, В’ячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Dotsenko, Viacheslav | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T12:06:23Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T12:06:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Доценко В. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / В’ячеслав Миколайович Доценко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури печива цукрового з додаванням порошків броколі, бурякового та морквяного, орієнтованого на споживачів, які прагнуть до більш здорового харчування та шукають альтернативи традиційним солодощам.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva tsukrovoho z dodavanniam poroshkiv brokoli, buriakovoho ta morkvianoho, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki prahnut do bilsh zdorovoho kharchuvannia ta shukaiut alternatyvy tradytsiinym solodoshcham | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | печиво цукрове | uk |
dc.subject | pechyvo tsukrove | uk |
dc.subject | порошки овочеві | uk |
dc.subject | poroshky ovochevi | uk |
dc.subject | порошок морквяний | uk |
dc.subject | poroshok morkvianyi | uk |
dc.subject | порошок буряковий | uk |
dc.subject | poroshok buriakovyi | uk |
dc.subject | порошок броколі | uk |
dc.subject | poroshok brokoli | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva, zbahachenoho ovochevymy poroshkamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Доценко В. М..pdf | 3,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.