Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єфименко, Катерина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Yefymenko, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T12:46:46Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T12:46:46Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Єфименко К. І. Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Єфименко; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є комплексна оцінка плодів дикорослої обліпихи та продуктів її переробки з визначенням напрямів її маловідходного використання для консервування.Metoiu roboty ye kompleksna otsinka plodiv dykorosloi oblipykhy ta produktiv yii pererobky z vyznachenniam napriamiv yii malovidkhodnoho vykorystannia dlia konservuvannia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortyment | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | kharchovi produkty | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | ягоди | uk |
dc.subject | yahody | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | plody | uk |
dc.subject | дикоросла обліпиха | uk |
dc.subject | dykorosla oblipykha | uk |
dc.subject | переробна промисловість | uk |
dc.subject | pererobna promyslovist | uk |
dc.title | Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи | uk |
dc.title.alternative | Rozrobka malovidkhodnoi tekhnolohii pererobky plodiv oblipykhy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єфименко К. І..pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.