Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄфименко, Катерина Іванівна-
dc.contributor.authorYefymenko, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-11-19T12:46:46Z-
dc.date.available2024-11-19T12:46:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄфименко К. І. Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Єфименко; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671-
dc.description.abstractМетою роботи є комплексна оцінка плодів дикорослої обліпихи та продуктів її переробки з визначенням напрямів її маловідходного використання для консервування.Metoiu roboty ye kompleksna otsinka plodiv dykorosloi oblipykhy ta produktiv yii pererobky z vyznachenniam napriamiv yii malovidkhodnoho vykorystannia dlia konservuvannia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectkharchovi produktyuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectyahodyuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectplodyuk
dc.subjectдикоросла обліпихаuk
dc.subjectdykorosla oblipykhauk
dc.subjectпереробна промисловістьuk
dc.subjectpererobna promyslovistuk
dc.titleРозробка маловідходної технології переробки плодів обліпихиuk
dc.title.alternativeRozrobka malovidkhodnoi tekhnolohii pererobky plodiv oblipykhyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єфименко К. І..pdf1,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.