Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобеляцька, Яна Сергіївна-
dc.contributor.authorKobeliatska, Yana-
dc.date.accessioned2024-11-25T08:35:59Z-
dc.date.available2024-11-25T08:35:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКобеляцька Я. С. Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Яна Сергіївна Кобеляцька ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719-
dc.description.abstractМета дослідження – розробка технологій та рецептур м’ясних виробів функціонального призначення з біологічно активними добавками.Meta doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii ta retseptur miasnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z biolohichno aktyvnymy dobavkamyuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectм’ясопродуктиuk
dc.subjectmiasoproduktyuk
dc.subjectнасіння гарбузаuk
dc.subjectnasinnia harbuzauk
dc.subjectсосискиuk
dc.subjectsosyskyuk
dc.subjectковбаса варенаuk
dc.subjectkovbasa varenauk
dc.subjectковбаса сирокопченаuk
dc.subjectkovbasa syrokopchenauk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjecttermichna obrobkauk
dc.subjectм’ясна сировинаuk
dc.subjectmiasna syrovynauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectбіологічно активні добавкиuk
dc.subjectbiolohichno aktyvni dobavkyuk
dc.titleЗастосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктівuk
dc.title.alternativeZastosuvannia biolohichno aktyvnykh dobavok dlia pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk miasa ta miasoproduktivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кобеляцька Я. С..pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.