Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобеляцька, Яна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kobeliatska, Yana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T08:35:59Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T08:35:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кобеляцька Я. С. Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Яна Сергіївна Кобеляцька ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – розробка технологій та рецептур м’ясних виробів функціонального призначення з біологічно активними добавками.Meta doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii ta retseptur miasnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z biolohichno aktyvnymy dobavkamy | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | м’ясопродукти | uk |
dc.subject | miasoprodukty | uk |
dc.subject | насіння гарбуза | uk |
dc.subject | nasinnia harbuza | uk |
dc.subject | сосиски | uk |
dc.subject | sosysky | uk |
dc.subject | ковбаса варена | uk |
dc.subject | kovbasa varena | uk |
dc.subject | ковбаса сирокопчена | uk |
dc.subject | kovbasa syrokopchena | uk |
dc.subject | термічна обробка | uk |
dc.subject | termichna obrobka | uk |
dc.subject | м’ясна сировина | uk |
dc.subject | miasna syrovyna | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | біологічно активні добавки | uk |
dc.subject | biolohichno aktyvni dobavky | uk |
dc.title | Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів | uk |
dc.title.alternative | Zastosuvannia biolohichno aktyvnykh dobavok dlia pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk miasa ta miasoproduktiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кобеляцька Я. С..pdf | 1,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.