Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозинець, Іван Олександрович-
dc.contributor.authorKozynets, Ivan-
dc.date.accessioned2024-11-25T11:34:42Z-
dc.date.available2024-11-25T11:34:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКозинець І. О. Удосконалення технології виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Олександрович Козинець ; наук. кер. Яна ВасилівнаГезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури здобного печива із використаням подрібненого насіння чіа і стевії.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury zdobnoho pechyva iz vykorystaniam podribnenoho nasinnia chia i stevii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectpechyvouk
dc.subjectнасіння чіаuk
dc.subjectnasinnia chiauk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectsteviiauk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.subjectpozhyvna tsinnistuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва здобного печиваuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyvauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козинець І. О..pdf3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.