Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козинець, Іван Олександрович | - |
dc.contributor.author | Kozynets, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T11:34:42Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T11:34:42Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Козинець І. О. Удосконалення технології виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Олександрович Козинець ; наук. кер. Яна ВасилівнаГезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури здобного печива із використаням подрібненого насіння чіа і стевії.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury zdobnoho pechyva iz vykorystaniam podribnenoho nasinnia chia i stevii. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | печиво | uk |
dc.subject | pechyvo | uk |
dc.subject | насіння чіа | uk |
dc.subject | nasinnia chia | uk |
dc.subject | стевія | uk |
dc.subject | steviia | uk |
dc.subject | поживна цінність | uk |
dc.subject | pozhyvna tsinnist | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва здобного печива | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Козинець І. О..pdf | 3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.