Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рогатинська, Катерина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Rohatynska, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-03T10:58:13Z | - |
dc.date.available | 2024-12-03T10:58:13Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Рогатинська К. О. Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Рогатинська; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури батончиків овочевих на основі перцю солодкого, броколі або квасолі спаржевої.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury batonchykiv ovochevykh na osnovi pertsiu solodkoho, brokoli abo kvasoli sparzhevoi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | снекова продукція | uk |
dc.subject | snekova produktsiia | uk |
dc.subject | батончики овочеві | uk |
dc.subject | batonchyky ovochevi | uk |
dc.subject | перець солодкий | uk |
dc.subject | perets solodkyi | uk |
dc.subject | броколі | uk |
dc.subject | brokoli | uk |
dc.subject | квасоля спаржева | uk |
dc.subject | kvasolia sparzheva | uk |
dc.subject | порошок пророщених зелених паростків ячменю | uk |
dc.subject | poroshok proroshchenykh zelenykh parostkiv yachmeniu | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv na osnovi ovochevoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рогатинська К. О..pdf | 3,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.