Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРогатинська, Катерина Олександрівна-
dc.contributor.authorRohatynska, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-12-03T10:58:13Z-
dc.date.available2024-12-03T10:58:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРогатинська К. О. Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Рогатинська; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури батончиків овочевих на основі перцю солодкого, броколі або квасолі спаржевої.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury batonchykiv ovochevykh na osnovi pertsiu solodkoho, brokoli abo kvasoli sparzhevoi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectснекова продукціяuk
dc.subjectsnekova produktsiiauk
dc.subjectбатончики овочевіuk
dc.subjectbatonchyky ovocheviuk
dc.subjectперець солодкийuk
dc.subjectperets solodkyiuk
dc.subjectброколіuk
dc.subjectbrokoliuk
dc.subjectквасоля спаржеваuk
dc.subjectkvasolia sparzhevauk
dc.subjectпорошок пророщених зелених паростків ячменюuk
dc.subjectporoshok proroshchenykh zelenykh parostkiv yachmeniuuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv na osnovi ovochevoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рогатинська К. О..pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.