Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, Діана Валеріївна-
dc.contributor.authorKharchenko, Diana-
dc.date.accessioned2024-12-06T12:47:28Z-
dc.date.available2024-12-06T12:47:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХарченко Д. В. Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Валеріївна Харченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769-
dc.description.abstractМетою досліджень є оцінка нового перспективного рослинного джерела біологічно активних речовин, як харчового компонента та вивчення можливості використання його при виробництві м’ясних продуктів.Metoiu doslidzhen ye otsinka novoho perspektyvnoho roslynnoho dzherela biolohichno aktyvnykh rechovyn, yak kharchovoho komponenta ta vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia yoho pry vyrobnytstvi miasnykh produktiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectм’ясопродуктиuk
dc.subjectmiasoproduktyuk
dc.subjectбаданuk
dc.subjectbadanuk
dc.subjectхарчові речовиниuk
dc.subjectkharchovi rechovynyuk
dc.subjectкальційuk
dc.subjectkaltsiiuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjecttermichna obrobkauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectбіологічно активні добавкиuk
dc.subjectbiolohichno aktyvni dobavkyuk
dc.titleОбгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадануuk
dc.title.alternativeObhruntuvannia vyrobnytstva kopcheno-varenykh miasnykh vyrobiv iz vykorystanniam chornoho lystia badanuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харченко Д. В..pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.