Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Харченко, Діана Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Kharchenko, Diana | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-06T12:47:28Z | - |
dc.date.available | 2024-12-06T12:47:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Харченко Д. В. Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Валеріївна Харченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень є оцінка нового перспективного рослинного джерела біологічно активних речовин, як харчового компонента та вивчення можливості використання його при виробництві м’ясних продуктів.Metoiu doslidzhen ye otsinka novoho perspektyvnoho roslynnoho dzherela biolohichno aktyvnykh rechovyn, yak kharchovoho komponenta ta vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia yoho pry vyrobnytstvi miasnykh produktiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | м’ясопродукти | uk |
dc.subject | miasoprodukty | uk |
dc.subject | бадан | uk |
dc.subject | badan | uk |
dc.subject | харчові речовини | uk |
dc.subject | kharchovi rechovyny | uk |
dc.subject | кальцій | uk |
dc.subject | kaltsii | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | термічна обробка | uk |
dc.subject | termichna obrobka | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | біологічно активні добавки | uk |
dc.subject | biolohichno aktyvni dobavky | uk |
dc.title | Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану | uk |
dc.title.alternative | Obhruntuvannia vyrobnytstva kopcheno-varenykh miasnykh vyrobiv iz vykorystanniam chornoho lystia badanu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харченко Д. В..pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.