Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІвченко, Марія Володимирівна-
dc.contributor.authorIvchenko, Mariia Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2024-12-20T12:28:39Z-
dc.date.available2024-12-20T12:28:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІвченко М. В. Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Івченко Марія Володимирівна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815-
dc.description.abstractДипломна робота бакалаврського ступеня вищої освіти за темою: «Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур» складається з 59 сторінок пояснювального тексту та демонстраційної частини. Структура проекту включає вступ, 6 розділів, загальні висновки про роботу та бібліографії. Dyplomna robota bakalavrskoho stupenia vyshchoi osvity za temoiu: «Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kultur» skladaietsia z 59 storinok poiasniuvalnoho tekstu ta demonstratsiinoi chastyny. Struktura proektu vkliuchaie vstup, 6 rozdiliv, zahalni vysnovky pro robotu ta bibliohrafii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectдомішкаuk
dc.subjectdomishkauk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectнасіння соняшникаuk
dc.subjectnasinnia soniashnykauk
dc.subjectтехнологічна лініяuk
dc.subjecttekhnolohichna liniiauk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectдомішкиuk
dc.subjectdomishkyuk
dc.subjectсилосuk
dc.subjectsylosuk
dc.subjectперіодuk
dc.subjectperioduk
dc.subjectскальператорuk
dc.subjectskalperatoruk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культурuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kulturuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Івченко М. В..pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.